Rakousko

Rakousko je pro Čechy velmi dostupnou destinací. Člověk nemusí jezdit daleko a ceny jsou přijatelné. Zároveň však nabízí spoustu možností sportovního vyžití v přírodě. Hory totiž zabírají přes 60 % území, a tak můžete neustále vyrážet na turistiku, rafting, ferraty atd. Také na kolo najdete spoustu na tras, ať už podél Dunaje a nebo okolo nádherných jezer, např. v oblasti Solné komory. Neváhejte a objevte v našich článcích zajímavá místa Rakouska.


… Nejnovější články …

  • Nejkrásnější památky a zajímavá místa Vídně
    Každý z nás jistě někdy uvažoval o návštěvě Vídně. Ať už kvůli vánočním trhům, levným nákupům nebo památkám. A není se čemu divit. Z ČR je tu člověk za chvilku, skoro dvoumilionové město má toho hodně k nabídnutí a orientace není vůbec náročná. Existuje totiž nespočet článků, průvodců a rad, jak Vídeň poznat. My vám v našem článku ukážeme, jak poznat ty nejkrásnější památky a zajímavá místa Vídně, moc přitom neutratit a stihnout co nejvíce. K tomu jako vždy přidáme praktické tipy na parkování, pohyb po městě a nebudou chybět ani odkazy na oficiální stránky.
  • Nejkrásnější ferraty Solné komory a okolí Dachsteinu
    Říkali jste si někdy, že byste chtěli vyzkoušet adrenalinové ferraty? Rakousko je k tomu ideální. Stačí jen pár hodin jízdy autem a budete v oblasti Solné komory – v ráji ferratistů, turistů i cyklistů. Právě zde, v okolí několika jezer naleznete nespočet ferrat a turistických tras včetně možnosti výstupu na nedaleký Dachstein. Variant je opravdu hodně, a proto jsme pro vás vybrali to nejlepší. Zažijete visuté žebříky, tajemné soutěsky a především nádherné výhledy.