Španělsko

Španělsko patří mezi největší a nejkrásnější země Evropy. Na Pyrenejském poloostrově doslova utlačilo sousední Portugalsko. Avšak nabízí vše od třítisícových vrcholků Pyrenejí, přes malebné vesničky v podhůří až po nekonečné písečné pláže. K tomu všemu výborné jídlo, pití a rušný noční život. Ve Španělsku totiž bývá v létě opravdu horko, a tak vše ožívá až k večeru a končí v brzkých ranních hodinách. Objevte v našich článcích všechna španělská pobřeží, přírodní zajímavosti i historické památky.


… Nejnovější články …

  • Nejzajímavější místa Katalánska
    Katalánsko je autonomní oblast Španělska, která je nám ze všech nejblíže. Naleznete zde nádherné vrcholy Pyrenejí, krásné pláže i historické památky. Na své si zde přijde opravdu každý. Ukážeme si, co vidět v Barceloně, kam vyrazit za koupáním nebo kde najít skvělou adrenalinovou ferratu. Přečtěte si, jaká jsou ta nejzajímavější místa Katalánska.
  • Nejkrásnější místa na severním pobřeží Španělska
    Krásné písečné pláže, vlny a teplá voda Atlantiku. K tomu pěkná města, zelené louky a v pozadí vrcholky hor. To je severní pobřeží Španělska. V našem článku vám ukážeme ty nejkrásnější pláže a zajímavá města a místa v oblasti Baskicka, Asturie a Galicie.
  • Jihovýchodní pobřeží Španělska – nejkrásnější místa a zajímavosti
    Dlouhé písečné pláže, sluncem zalité dny a nádherná města? Tak to je jihovýchodní pobřeží Španělska. V našem článku vám ukážeme ta nejkrásnější místa a zajímavosti z regiónů Valencie, Murcie a Andalusie. Podíváme se na útesy Balcón al Mar, projdeme si Sevillu, a dokonce zavítáme i na Gibraltar.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..